Генеральні спонсори IV етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики (програмування) у Хмельницькому - 2016

Генеральні спонсори олімпіади IV етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики у м. Хмельницькому!
«Сварог Вест Груп»
Перший національний аграрний кооператив
Довідка про корпорацію «Сварог Вест Груп» svarog-agro.com
Корпорація «Сварог Вест Груп» – це високотехнологічна аграрна компанія, що об’єднує підприємства, які розташовані у Хмельницькій, Чернівецькій та Житомирській областях і працюють у всіх сферах сільського господарства. Корпорація здійснює свою роботу у напрямках рослинництва, тваринництва, садівництва, насінництва та переробки.
У своїй роботі агрохолдинг використовує передові інноваційні технології, зокрема авторське програмне забезпечення для онлайн-контролю польових робіт та ресурсів, яке цьогоріч було представлено на найбільшій у світі виставці Agritechnica-2015 у Ганновері.
Використання передових інформаційних технологій дозволяє досягати значних успіхів у роботі агрохолдингу. Так, за показниками врожайності корпорація займає лідируючі позиції в Україні. За версією журналу «Forbes-Україна» «Сварог Вест Груп» очолила рейтинг ТОП-20 найефективніших агрокомпаній України. У 2015 році корпорація увійшла до рейтингу сотні найкращих аграрних підприємств України «Аграрна еліта України» за версією журналу «The Ukrainian Farmer» у номінації «Інноваційність».
Довідка про Перший національний аграрний кооператив
http://pnak.com.ua/index.html
Перший національний аграрний кооператив – це добровільне об’єднання селян, засноване у червні 2015 року. Наразі членами кооперативу є більше 3 тис. селян, які беруть участь у кооперативних програмах за різними напрямками (рослинництво, тваринництво, заготівля, споживча кооперація). Окрім того, Перший національний аграрний кооператив активно підтримує молоде покоління. Пріоритетною метою діяльності ПНАКу є забезпечення необхідних умов для розвитку, освіти, та праці молоді у селі. Адже члени кооперативу переконані, що молодь – рушій прогресу на селі, двигун розвитку суспільства, запорука щасливого, інноваційного та заможного майбутнього нашої країни.
2. Співаковський Олександр Володимирович народний депутат України (VIII скликання), перший заступник Голови Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України, український науковець у галузі інформаційних технологій навчання, кандидат фізико-математичних наук (1985), доктор педагогічних наук (2004), заслужений працівник освіти України, професор кафедри інформатики, програмної інженерії та економічної кіберентики Херсонського державного університету, почесний професор академії імені Яна Длугоша. https://uk.wikipedia.org/…/%D0%A1%D0%BF%D1%96%D0%B2%D0%B0%D…
3.Компанія SoftServe , м. Львів https://softserve.ua/ua/
SoftServe — найбільша глобальна IT-компанія з українським корінням, яка спеціалізується у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. З 1993 року SoftServe співпрацює з організаціями від розміру стартапів до великих компаній, допомагаючи їм у їхньому розвитку та інноваційності, трансформуючи операційну ефективність і постачаючи нові продукти на ринок.
У нас широкий досвід у розробці програмного забезпечення – від Cloud, Security і UX Design до Big Analytics та Інтернету речей. Наші офіси представлені у всіх куточках світу, а розробницькі центри містяться у Східній Європі.
З 1993 року компанія SoftServe успішно здійснила більш ніж 3 500 проектів для понад стап’ятдесяти провідних світових компаній. У SoftServe працюють більше 4000 професіоналів у різних сферах ІТ.
4. Український офіс компанії microsoft
https://www.microsoft.com/uk-ua/

5. Приватне мале підприємство «Open System» м. Хмельницький http://opensystem.url.ph/

6. Приватна компанія “Softbistro” м. Хмельницький http://softbistro.com/

7. Програмісти м.Хмельницького Кухар Андрій Володимирович, Попик Андрій Васильович
8. Приватний підприємець смт.Теофіполя Берегела Василь Іванович